Hamza Hürol Anaokulu

WEB https://hamzahurolanaokulu.meb.k12.tr
Adres : BAHÇELİEVLER MAH. 316. SK. HAMZA HÜROL ANA OKULU BLOK NO 64 REYHANLI / HATAY
VİZYON : Eğitim yaşamının ilerleyen yıllarında da değerlerini yaşayan,topluma faydalı hizmetlerde bulunma bilinci gelişmiş, büyüklerine saygılı,ülkesine faydalı projeler üreten bireylerin yetişmesi hedeflenmektedir.
MİSYON : 36-72 aylık çocukları fiziksel, duygusal, zihinsel ve sosyal gelişimlerini sağlamak, yaparak yaşayarak öğrenme ortamları oluşturmak, onlara saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, paylaşma gibi davranışları kazandırarak Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş, düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz.
BAŞARILAR :

Isınma : KLİMA
Servis : SERVİS VARDIR
Ulaşım : YÜRÜYÜŞ MESAFESİNDEDİR.
Yerleşim Yeri : BAHÇELİEVLER MAHALLESİ 316. SOKAK NO:60
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇE MERKEZİNDE YER ALMAKTADIR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :